Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between microbial communities and volatile flavor compounds in the fermentation of new pickle fermentation broth
 
 
Titel: Correlation between microbial communities and volatile flavor compounds in the fermentation of new pickle fermentation broth
Auteur: Xing, Yage
Qiu, Ye
Yue, Tianyi
Yi, Rumeng
Xu, Qinglian
Rao, Yu
Huang, Jie
Pan, Hongjie
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland