Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between microbial community succession and flavor substances during fermentation of Yongchuan Douchi
 
 
Titel: Correlation between microbial community succession and flavor substances during fermentation of Yongchuan Douchi
Auteur: Lan, Lin
Wang, Jingxin
Wang, Shengyu
He, QiaoLing
Wei, Ruilin
Sun, Zaixing
Duan, Shuhua
Li, Yufeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland