Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Changes on physiochemical properties and volatile compounds of Chinese kombucha during fermentation
 
 
Titel: Changes on physiochemical properties and volatile compounds of Chinese kombucha during fermentation
Auteur: Wang, Shuo
Li, Chuanwei
Wang, Ying
Wang, Shuai
Zou, Yongping
Sun, Ziang
Yuan, Lei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland