Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Changes of rheological behavior, thermal and microstructural properties of myofibrillar protein-κ-carrageenan mixed sol as mediated by NaCl concentration
 
 
Titel: Changes of rheological behavior, thermal and microstructural properties of myofibrillar protein-κ-carrageenan mixed sol as mediated by NaCl concentration
Auteur: Cao, Chuanai
Xu, Yining
Kong, Baohua
Xia, Xiufang
Chen, Qian
Zhang, Hongwei
Liu, Qian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland