Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Changes in structure, functional properties and volatile compounds of Cinnamomum camphora seed kernel protein by Maillard reaction
 
 
Titel: Changes in structure, functional properties and volatile compounds of Cinnamomum camphora seed kernel protein by Maillard reaction
Auteur: Yan, Xianghui
Gong, Xiaofeng
Zeng, Zheling
Wan, Dongman
Xia, Jiaheng
Ma, Maomao
Zhao, Junxin
Wang, Pengbo
Zhang, Shuhong
Yu, Ping
Gong, Deming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland