Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Effect of highland barely germination on thermomechanical, rheological, and micro-structural properties of wheat-oat composite flour dough
 
 
Titel: Effect of highland barely germination on thermomechanical, rheological, and micro-structural properties of wheat-oat composite flour dough
Auteur: AL-Ansi, Waleed
Fadhl, Jalal Ahmed
Abdullah, Abdulmageed Bagash
Al-Adeeb, Abduqader
Mahdi, Amer Ali
Al-Maqtari, Qais Ali
Mushtaq, Bilal Sajid
Fan, Mingcong
Li, Yan
Qian, Haifeng
Wang, Li
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland