Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-molecular weight dextran-enriched sourdough fermented using Leuconostoc mesenteroides ATCC 8293 on bread quality and gluten
 
 
Titel: Effect of high-molecular weight dextran-enriched sourdough fermented using Leuconostoc mesenteroides ATCC 8293 on bread quality and gluten
Auteur: Bi, Qing
Hong, Tingting
Mei, Xing
Xu, Xueming
Xu, Dan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland