Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic treatment affects emulsifying properties and molecular flexibility of soybean protein isolate-glucose conjugates
 
 
Titel: Ultrasonic treatment affects emulsifying properties and molecular flexibility of soybean protein isolate-glucose conjugates
Auteur: Cui, Qiang
Zhang, Anqi
Li, Rui
Wang, Xibo
Sun, Lina
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland