Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Thermophilic lactic acid bacteria affect the characteristics of sourdough and whole-grain wheat bread
 
 
Titel: Thermophilic lactic acid bacteria affect the characteristics of sourdough and whole-grain wheat bread
Auteur: Cizeikiene, Dalia
Jagelaviciute, Jolita
Stankevicius, Mantas
Maruska, Audrius
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland