Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Water loss and partitioning of the oil fraction of mushroom chips using ultrasound-assisted vacuum frying
 
 
Titel: Water loss and partitioning of the oil fraction of mushroom chips using ultrasound-assisted vacuum frying
Auteur: Devi, Shoma
Zhang, Min
Ju, Ronghua
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland