Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of disulfide bond to the stability of Thermobifida fusca cutinase
 
 
Titel: Contribution of disulfide bond to the stability of Thermobifida fusca cutinase
Auteur: Chen, Sheng
Wu, Yufei
Su, Lingqia
Wu, Jing
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 27 (2019) nr. C pagina's 6-10
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland