Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrels
 
 
Titel: Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrels
Auteur: González-Arenzana, Lucía
López-Alfaro, Isabel
Gutiérrez, Ana Rosa
López, Noelia
Santamaría, Pilar
López, Rosa
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 27 (2019) nr. C pagina's 54-59
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland