Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  PEGylation may reduce allergenicity and improve gelling properties of protein isolate from black kidney bean (Phaseolus vulgaris L.)
 
 
Titel: PEGylation may reduce allergenicity and improve gelling properties of protein isolate from black kidney bean (Phaseolus vulgaris L.)
Auteur: Yang, Yufei
He, Qian
Sun, Hanju
Cao, Xiaodong
Elfalleh, Walid
Wu, Zeyu
Zhao, Jinlong
Sun, Xianbao
Zhang, Yang
He, Shudong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 25 (2018) nr. C pagina's 83-90
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland