Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonication effects on the phytochemical, volatile and sensorial characteristics of lactic acid fermented mulberry juice
 
 
Titel: Ultrasonication effects on the phytochemical, volatile and sensorial characteristics of lactic acid fermented mulberry juice
Auteur: Kwaw, Emmanuel
Ma, Yongkun
Tchabo, William
Sackey, Augustina Sackle
Apaliya, Maurice Tibiru
Xiao, Lulu
Wu, Meng
Sarpong, Frederick
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. C pagina's 17-25
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland