Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
 
  α-Galactosidase activity and oligosaccharides reduction pattern of indigenous lactobacilli during fermentation of soy milk
 
 
Titel: α-Galactosidase activity and oligosaccharides reduction pattern of indigenous lactobacilli during fermentation of soy milk
Auteur: Singh, Brij Pal
Vij, Shilpa
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 22 (2018) nr. C pagina's 32-37
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland