Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation approach on phenolic, antioxidants and functional properties of peanut press cake
 
 
Titel: Fermentation approach on phenolic, antioxidants and functional properties of peanut press cake
Auteur: Sadh, Pardeep Kumar
Chawla, Prince
Duhan, Joginder Singh
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 22 (2018) nr. C pagina's 113-120
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland