Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sodium chloride reduction on drying kinetics of restructured chicken jerky
 
 
Titel: Effect of sodium chloride reduction on drying kinetics of restructured chicken jerky
Auteur: Luckose, Feby
Pandey, Mohan Chandra
Harilal, Puthuparambil Thankappan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 19 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland