Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of natural cross-linkers and drying methods on physicochemical and thermal properties of dried porcine plasma protein
 
 
Titel: Effect of natural cross-linkers and drying methods on physicochemical and thermal properties of dried porcine plasma protein
Auteur: Samsalee, Namfon
Sothornvit, Rungsinee
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 19 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland