Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of incorporation of encapsulated and free Arjuna herb on storage stability of chocolate vanilla dairy drink
 
 
Titel: Effect of incorporation of encapsulated and free Arjuna herb on storage stability of chocolate vanilla dairy drink
Auteur: Sawale, Pravin Digambar
Patil, Girdhari Ramdas
Hussain, Shaik Abdul
Singh, Ashish Kumar
Singh, Ram Ran Bijoy
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 19 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland