Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 233 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Effect of infusion time on black tea quality, mineral content and sensory properties prepared using traditional Turkish infusion method
 
 
Titel: Effect of infusion time on black tea quality, mineral content and sensory properties prepared using traditional Turkish infusion method
Auteur: Polat, Atilla
Kalcıoğlu, Zuhal
Müezzinoğlu, Nihat
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 233 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland