Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 232 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Effect of immersion time of dried scallop on amino acids, antioxidant and ACE inhibitory activities in Japanese traditional Dashi
 
 
Titel: Effect of immersion time of dried scallop on amino acids, antioxidant and ACE inhibitory activities in Japanese traditional Dashi
Auteur: Araki, Moe
Arai, Yurika
Iwasaki, Yu
Kobayashi, Rie
Enomoto, Toshiki
Shigemura, Yasutaka
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 232 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland