Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The influence of addition of Borago officinalis with antibacterial activity on the sensory quality of fresh pasta
 
 
Titel: The influence of addition of Borago officinalis with antibacterial activity on the sensory quality of fresh pasta
Auteur: Miceli, Alessandro
Francesca, Nicola
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 2 (2015) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: AZTI-Tecnalia
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland