Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Application of molecular gastronomy principles to the development of a powdered olive oil and market study aiming at its commercialization
 
 
Titel: Application of molecular gastronomy principles to the development of a powdered olive oil and market study aiming at its commercialization
Auteur: Guiné, Raquel P.F.
Dias, Ana
Peixoto, Ana
Matos, Maria
Gonzaga, Marta
Silva, Margarida
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 1 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: AZTI-Tecnalia
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland