Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Response of potential consumers of Coalho cheese marinated in red wine: A technology being tested to improve the acceptance of goat products
 
 
Titel: Response of potential consumers of Coalho cheese marinated in red wine: A technology being tested to improve the acceptance of goat products
Auteur: Feitosa, Bruno Fonsêca
Brilhante, Analisse de Freitas
Araujo, Ítalo Felipe Rocha de
Xavier, Leidiana Elias
Gonçalves, Mônica Correia
Cavalcanti, Mônica Tejo
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland