Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 66 gevonden artikelen
 
 
  New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector
 
 
Titel: New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector
Auteur: Sundqvist, Joachim
Marshall, Matilda
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland