Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Balancing culinary excellence with ethical responsibility: A scientific perspective on animal welfare in gastronomy
 
 
Titel: Balancing culinary excellence with ethical responsibility: A scientific perspective on animal welfare in gastronomy
Auteur: Argüello, Anastasio
González-Cabrera, Marta
Morales-delaNuez, Antonio
Hernández-Castellano, Lorenzo E.
Betancor-Sánchez, Manuel
Castro, Noemí
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland