Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 66 gevonden artikelen
 
 
  An innovative approach of 3D printed functional foods: Grasshoppers based cookies
 
 
Titel: An innovative approach of 3D printed functional foods: Grasshoppers based cookies
Auteur: Su, Sena
Pilavci, Esra
Yesiloz, Şimal Erva
Demir, Ayşegul Uzuner
Sancakli, Aykut
Gunduz, Sema
Arik Kibar, Emine Aytunga
Bahar, Mesude Banu
Gunduz, Oguzhan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland