Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Safety and authenticity practices in heritage food production in home-based and commercial catering: A multiple country case study
 
 
Titel: Safety and authenticity practices in heritage food production in home-based and commercial catering: A multiple country case study
Auteur: Almansouri, Mohammad
Verkerk, Ruud
Karim, Shahrim Ab
Abdul Raji, Mohd Nazri
Ismail, Nurul
Nugrahedi, Probo Y.
Luning, Pieternel A.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland