Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the influence of different cuts of pork on the quality and flavor characteristics of Bazi Pork
 
 
Titel: Analysis of the influence of different cuts of pork on the quality and flavor characteristics of Bazi Pork
Auteur: Bi, Jicai
Zhang, Junyang
Chen, Zhuo
Jin, Shuang
Yang, Zhen
Luo, Qiong
Wang, Ke
Zhang, Yao
He, Hongju
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland