Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking on glutathione, cysteine, beta-carotene, ascorbic acid concentrations and antioxidant activity of red bell peppers (Capsicum annum L.)
 
 
Titel: Effects of cooking on glutathione, cysteine, beta-carotene, ascorbic acid concentrations and antioxidant activity of red bell peppers (Capsicum annum L.)
Auteur: Cerit, İnci
Pabuçcu, Dilek
Sezgin, Melike
Bulut, Beyzanur
Demirkol, Omca
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland