Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the addition of rosehip marmalade on the textural, rheological, microbiological, physicochemical and organic acid profile of kefir
 
 
Titel: Effect of the addition of rosehip marmalade on the textural, rheological, microbiological, physicochemical and organic acid profile of kefir
Auteur: Savaş, Burcunur Demir
Gürses, Mustafa
Savaş, Adem
Engin, Tunahan
Karaoğlu, Mehmet Murat
Binici, Halil İbrahim
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland