Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Combined Lactobacillus plantarum fermentation and heat-moisture treatment: Correlation analysis of physicochemical properties of rice flour and quality of rice noodles
 
 
Titel: Combined Lactobacillus plantarum fermentation and heat-moisture treatment: Correlation analysis of physicochemical properties of rice flour and quality of rice noodles
Auteur: Zhang, Sijie
Ma, Yuru
Ren, Xianlong
Wu, Weiguo
Liao, Luyan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland