Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 64 gevonden artikelen
 
 
  The impact of cooking methods on the physical, sensory, and nutritional quality of fish
 
 
Titel: The impact of cooking methods on the physical, sensory, and nutritional quality of fish
Auteur: Chew, Sook Chin
How, Yu Hsuan
Chang, Lee Sin
Tan, Choon Hui
Meng Jun Chuo, Kalvin
Wong, Stephenie Yoke Wei
Degraeve, Pascal
Nyam, Kar Lin
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland