Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 64 gevonden artikelen
 
 
  The impact of adding different levels of spirulina on the characteristics of halloumi cheese
 
 
Titel: The impact of adding different levels of spirulina on the characteristics of halloumi cheese
Auteur: Karimy, Mohammad Faiz
Febrisiantosa, Andi
Rakhmi Sefrienda, Ardiba
Setiyawan, Ahmad Iskandar
Pratiwi, Diah
Khasanah, Yuniar
Jasmadi,
Wahyuningsih, Rina
Suwito, Widodo
Kurniawan, Taufik
Hariyadi, Sugeng
Sukarno, Ari Surya
Wahyono, Teguh
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland