Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Sensory profile of beverages produced from fermented coffee under different time and temperature conditions
 
 
Titel: Sensory profile of beverages produced from fermented coffee under different time and temperature conditions
Auteur: Tolentino Vaz, Carlos Johnantan
Douglas de Oliveira, Maycon
Zotarelli, Marta Fernanda
Guidini, Carla Zanella
Sentanin, Michelle Andriati
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland