Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Improving qualities of Kocho fermentation using Mandillo [Crassocephalum macropappum (Sch.Bip. ex. A.Rich.) S.Moore] as a starter culture ingredient
 
 
Titel: Improving qualities of Kocho fermentation using Mandillo [Crassocephalum macropappum (Sch.Bip. ex. A.Rich.) S.Moore] as a starter culture ingredient
Auteur: Robi, Alemu Gonfa
Megersa, Negussie
Mehari, Tetemke
Muleta, Diriba
Jo, Du-Min
Park, Seul-Ki
Kim, Young-Mog
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland