Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of stepwise cooking on the water-retention capacity and protein denaturation degree of chicken breast
 
 
Titel: Effect of stepwise cooking on the water-retention capacity and protein denaturation degree of chicken breast
Auteur: Li, Zihang
He, Qianyi
Lai, Jiaxin
Lin, Jie
Wu, Shaozong
Guo, Zonglin
Zheng, Hua
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland