Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of marination process with different formulation applied to beef on physio-chemical quality parameters and sensory properties of meat themed thesis
 
 
Titel: Effect of marination process with different formulation applied to beef on physio-chemical quality parameters and sensory properties of meat themed thesis
Auteur: Karaman, Elif Esma
Ceyhun Sezgin, Aybuke
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland