Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of bioactive compounds from culinary herbs against cholesterol thermo-oxidation in omelets during home cooking processes
 
 
Titel: Effect of bioactive compounds from culinary herbs against cholesterol thermo-oxidation in omelets during home cooking processes
Auteur: Sales de Oliveira, Vanessa
Chávez, Davy William Hidalgo
Gamallo, Ormindo Domingues
Castro, Rosane Nora
Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland
Sampaio, Geni Rodrigues
Torres, Elisabeth Aparecida Ferraz da Silva
Saldanha, Tatiana
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland