Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the chemosensory attributes of braised beef prepared from different regions using GC-MS combined with multivariate data analysis
 
 
Titel: Unraveling the chemosensory attributes of braised beef prepared from different regions using GC-MS combined with multivariate data analysis
Auteur: Sun, Jie
Li, Mingyu
Mu, Xiaoqing
Chen, Li
Zhang, Dequan
Fang, Fei
Niu, Xiaoying
Zhang, Chunjiang
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland