Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Traditional fermented foods from Côte d'Ivoire: Knowledge, consumption and production methods in five localities surveyed
 
 
Titel: Traditional fermented foods from Côte d'Ivoire: Knowledge, consumption and production methods in five localities surveyed
Auteur: Kouassi, Affoué Tatiana
Blei, Sika Hortense
Boko, Adjoua Christiane Eunice
Angaman, Djédoux Maxime
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland