Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Influence of thermal processing on sensory profile of crayfish meat
 
 
Titel: Influence of thermal processing on sensory profile of crayfish meat
Auteur: Zhou, Mingzhu
Chen, Gehui
Liu, Xuan
OuYang, Yu
Yu, Wei
Xiong, Guangquan
Wang, Lan
Wang, Chao
Qiao, Yu
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland