Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of flours from cocoa, sinami and sacha inchi by-products for the reformulation of Peruvian traditional flatbread (‘Pan Chapla’).
 
 
Titel: Valorization of flours from cocoa, sinami and sacha inchi by-products for the reformulation of Peruvian traditional flatbread (‘Pan Chapla’).
Auteur: Martínez, Elena
Ramos-Escudero, Fernando
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland