Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the influence of high-temperature sterilization and pasteurization on volatile organic compounds in tomato stewed beef brisket: An analysis using gas chromatography-ion mobility spectrometry and multivariate statistical visualization
 
 
Titel: Evaluating the influence of high-temperature sterilization and pasteurization on volatile organic compounds in tomato stewed beef brisket: An analysis using gas chromatography-ion mobility spectrometry and multivariate statistical visualization
Auteur: Bi, Jicai
Ping, Chunyuan
Chen, Zhuo
Yang, Zhen
Li, Bian
Gao, Yueyue
Zhang, Yao
He, Hongju
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland