Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of multiple freeze-thaw (F-T) cycles on the quality and protein oxidation of traditional Chinese sauce marinated beef
 
 
Titel: Effect of multiple freeze-thaw (F-T) cycles on the quality and protein oxidation of traditional Chinese sauce marinated beef
Auteur: Xu, Jing
Cao, Jiangwei
Tao, Yuting
Ding, Shanshan
Qian, Shuyi
Cai, Wei
Wu, Jie
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland