Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of boiled-water-cooking time on quality and characteristic of flavor components in pig large intestines
 
 
Titel: Effect of boiled-water-cooking time on quality and characteristic of flavor components in pig large intestines
Auteur: Li, Xiaoman
Zang, Mingwu
Li, Dan
Wang, Shouwei
Zhang, Kaihua
Zhang, Zheqi
Zhao, Bing
Zhang, Shunliang
Zhao, Yan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland