Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of volatile flavor compounds in green onion (Allium fistulosum L.) processed with different cooking methods
 
 
Titel: Comparative study of volatile flavor compounds in green onion (Allium fistulosum L.) processed with different cooking methods
Auteur: Bi, Jicai
Li, Bian
Chen, Zhuo
Yang, Zhen
Ping, Chunyuan
Gao, Yueyue
Zhang, Yao
Zhang, Lingwen
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland