Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 64 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of the nutritional quality of ready-to-cook meals and conventional home-cooked meals in Korea
 
 
Titel: A comparison of the nutritional quality of ready-to-cook meals and conventional home-cooked meals in Korea
Auteur: Choi, Eunji
Yoon, Sung-Won
Shin, Jung-Ah
Kim, In-Hwan
Sung, Jeehye
Ahn, Jang-Hyuk
Kim, Hyun-Jeong
Seo, Dong Won
Lee, Sam-Pin
Lee, Jo-Won
Moon, Bo Kyung
Kim, Sojung
Jang, Keum-Il
Kim, Byung Hee
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 64 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland