Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Flavour profile, consumer acceptance and cooking methods of Portulacaria afra (spekboom) leaves
 
 
Titel: Flavour profile, consumer acceptance and cooking methods of Portulacaria afra (spekboom) leaves
Auteur: Zulu, Ayanda B.
Bothma, Carina
De Wit, Maryna
du Toit, Alba
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland