Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the consumption of plant-based meat alternatives and the role of health-related aspects. A study of the Italian market
 
 
Titel: Understanding the consumption of plant-based meat alternatives and the role of health-related aspects. A study of the Italian market
Auteur: Rizzo, Giuseppina
Testa, Riccardo
Cubero Dudinskaya, Emilia
Mandolesi, Serena
Solfanelli, Francesco
Zanoli, Raffaele
Schifani, Giorgio
Migliore, Giuseppina
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland